Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Haviar
|
Zaslal: út srpen 22, 2006 9:16 pm Předmět: prodej obecního pozemku |
|
|
město Holešov prodalo sokromým osobám pozemek, na kterém je umístěna kanalizace k mému rodinnému domu bez věcného břemene, chybu odmítá napravit :oops: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
habermann
|
Zaslal: st září 13, 2006 2:40 pm Předmět: |
|
|
V tomto případě máte smůlu. Bez věcného břemene nemáte nárok na nějaké užívání cizího majetku, v tomto případě pozemku.
Město může prodat cokoliv, jen změna užívání musí být zachována anebo ve správním řízením změněna. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
habermann
|
Zaslal: st září 13, 2006 2:43 pm Předmět: |
|
|
Policie ČR neodpověděla dodnes na trestní oznámení na Vak Jablonné nad Orlicí, které jsem podal dne 17.07.2006
Co bych mohl podniknout v této věci? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fhahjee1
|
Zaslal: st březen 04, 2015 12:11 pm Předmět: sultan |
|
|
Dnes jsem se zúčastnil veřejného zasedání zastupitelstva města Horní Bříza. Stejně jako většina přítomných jsem čekal na diskusi. Před jejím začátkem starosta města prohlásil, že podle § 16/c zákona o obcích nepřipustí jinou diskusi než o věcech projednávaných na tomto zasedání, a tím se vyhnul tomu aby musel poslouchat připomínky občanů k činnosti úřadu a životu ve městě. Je toto jednání starosty správné? _________________ Join online Test-king - mcse certification and testking to pass exam in first try. Our best quality and Test-king Six Sigma Certification |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|